Over ons

Blossom by Kleine PLANEET is de zus van Kleine PLANEET conceptstore & familie-café in Leiden én sinds kort THE NEW HOTSPOT IN TOWN!
Voel je thuis bij Blossom by Kleine PLANEET en geniet toch van het heerlijke vakantiegevoel met de geweldige Boho vibes. Maak een uitstapje welke nèt even anders is, naar Blossom by Kleine Planeet en krijg dat eilandgevoel; van juten kleedjes tot en met droogbloemen aan de muur! Bij ons vind je aandacht voor details.

En dan hebben we het nog niet eens over het eten en drinken gehad; gezond, maar écht lekker. Alle zintuigen worden geprikkeld met onze vrolijke kleurrijke gerechten. Food for body & soul. Aantrekkelijk voor het oog en de buik, met een vleugje guilty pleasure.

Een gezonde en duurzame levensstijl vinden wij onwijs belangrijk, want dat maakt ‘t kostbare leven zoveel mooier! Met veel liefde en passie maken wij, zo goed als, alles zelf in onze keuken. We werken zoveel mogelijk met biologische seizoensproducten van lokale leveranciers en proberen zoveel mogelijk E-nummers en geraffineerde suikers te vermijden. Ook hebben wij heel veel vegan opties! Bijna elk item op het menu heeft een vegan optie.

In ons duurzame lunchroom cafe, met zonnige terras aan het water kun je heerlijk genieten van een gezond (maar écht lekker!) ontbijtje, brunch, lunch, high tea, borrel, koffietje of you name it! We maken ons eten en drinken zoveel mogelijk vers en met lokale producten. Daarnaast spelen we in op een duurzame, vegan en allergie vriendelijke cultuur. 

Het ontstaan van Blossom by Kleine PLANEET
Wij droomden over een fijne plek om te genieten voor mensen die, net zoals wij, onwijs dol zijn op (droog)bloemen, boho chique en good food. En het leuke is ook nog eens dat ons super aantrekkelijk ogende drankjes en hapjes super healthy zijn!
Kom je snel langs voor een heerlijke smoothiebowl, frisse salade of één van onze mega lekkere broodjes? Vergeet ook niet een drankje te bestellen, want we hebben genoeg lekkers!

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact op!

Let us Blossom your day!

Liefs, Blossom by Kleine PLANEET.

Team Blossom by Kleine PLANEET Lunchroom Cafe