Menu
Borrel & Shared Dinning
MEZZE PLATEAU 26,95 p.p.
VIJF BASIS MEZZE:
PITTIGE 5-GROENTEN FALAFEL (Vegan)
Authentiek Mediterraans, met courgette, prei, zongedroogde tomaat, wortel, venkel en Madame Jeanette pepers.
HUMMUS À LA BLOSSOM (Vegan)
Met dukkah, ingemaakt roodlof en roze tahini.
ZACUSCA (Vegan)
Huisgemaakte Roemeense Chutney van gegrilde aubergine, paprika en tomaten confit.
GEPOFTE BIETJES UIT DE OVEN (Vegan of Vegetarian*)
Met linzen, (v)feta en geroosterde sesam dressing.
SARMA (Vegan of Vegetarian*)
Wijnbladeren gevuld met gekruide rijst en sumak-knoflook yoghurt saus.
&
Assortiment van flatbread en rauwe groenten
EÉN KEUZE UIT:
Vegetarisch BRIE UIT DE OVEN
Met dukkah en ahorn/sesam dressing
Vegan GEMARINEERDE TEMPEH
Vlees ’INDIAN MYSTERY’ KIP
Indiase stijl gemarineerde stukjes kippendijfilet.
Vis SPICY ‘TUNA MELT‘ PANNETJE
In licht pittige tomaten saus met gesmolten kaas
MEZZE / BORRELHAPJES LOS
DOLMA (Vegan of Vegetarian) 7,5
Gevulde paprika met risotto.
‘INDIAN MYSTERY’ KIP 8,5
Indiase stijl gemarineerde stukjes kipdijfilet.
SPICY ‘TUNA MELT‘ PANNETJE 8,5
In licht pittige tomaten saus met gesmolten kaasen flatbread.
HUISGEMAAKTE ZACUSCA (Vegan) 6,5
Roemeense Chutney van gegrilde aubergine, paprika en tomaten confit.
‘INDIAN MYSTERY’ KIP 8,5
Indiase stijl gemarineerde stukjes kipdijfilet.
LOADED NACHOS 9,5
Met (v)bacon, gesmolten kaas, guacamole, cremefraiche en tomaten confit. Ook mogelijk vegan of vegetarian.
SARMA (Vegan of Vegetarian) 6,5
Gevulde wijnbladeren met gekruide rijst en sumak-knoflook yoghurt.
BRIE FONDUE 8,5
Uit de oven, geserveerd met brood om te dippen.
PITTIGE 5-GROENTEN FALAFEL (Vegan) 7,5
Met roze tahini dressing.
BORREL PLANK VOOR 2 14,5 (Vegan*)
Italiaans flatbread, 5-groenten falafel, tonijnsalade, huisgemaakte dips en groentechips. Ook mogelijk vegan.
FLATBREAD MET DIPS (Vegan*) 7,5
Huisgemaakte dips en dressings. Ook mogelijk vegan.
BLOSSOM’S HUMMUS (Vegan) 6,5
Met groenten sticks.
GEMARINEERDE TEMPEH (Vegan) 6,5
EXTRA BROOD MANDJE 3,5